maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pieniä paloja työhuoneesta

Aika ei vaan kertakaikkiaan riitä. Taas on koko päivän saanut painaa tukka putkella ja nyt pitäisi vielä tehdä nopea iltalenkki ja sitten nukkumaan, jotta jaksaa taas huomenna. Pitkästä aikaa siis täällä, viikot vaan kuluu ja kesä tulee sellasta vauhtia, että välillä ihan päätä huimaa. Onnekseni lomailen jo toukokuussa, joten aikaa pitäisi olla silloin enemmän. No, nyt kuitenkin siihen itse asiaan eli sisustukseen. Napsin tuossa jokin aika (lue: ainakin kuukausi) sitten kuvia, jotka nyt vihdoinkin pääsevät tänne esille asti.



Työhuoneessa valoa tuo tämä ihanainen lamppu, Lamp Gustafin Larissa-kruunuvalaisin. Olen tähän todella tyytyväinen, sillä se on mielestäni vain aivan täydellinen, nuo "kristallit" ja kaikki :)


Työpöydällä tälläkin hetkellä valonani toimii kuvassa näkyvä valaisin, ja kuvan taustalla näkyy aivan vilaukselta myös verhoja, jotka ovat siis musta-valko-harmaat/hopeat, kuten koko huoneen sisustus.



Tietokonepöydältä ovat paikkansa löytäneet myös Iittalan Kastehelmi-tuikut, joista toisen sain joululahjaksi ja toinen tuparilahjana :) Keskustelin juuri erään ystäväni kanssa siitä, kuinka Iittalan tuotteita ei vaan voi olla liikaa. Olemme molemmat todella, todella pahasti koukussa astioiden yms. hamstraamiseen, ja suosimme molemmat Iittalan ja Arabian tuotteita, ja voisimme keskustella niistä varmasti vaikka tuntikausia. Mitäs mieltä te olette näistä kotimaisista tuotteista? :)


Tässä vielä (todella, todella tylsä) kuva vierassohvasta (tai sen reunasta) sekä ihanan pehmeästä torkkupeitteestä. Kuten huomaatte, väreinä työ/vierashuoneessa ovat musta, valkoinen ja hopea. Haaveena olisi saada tehosteväriksi tähän "neutraaliin" värimaailmaan hieman pinkkiä, ja nyt hakusessa ovatkin täydelliset pinkit sohvatyynyt. Olen niitä kyllä jo jonkin aikaa passiivisesti etsinyt, mutta nyt voisin kenties paneutua asiaan hieman aktiivisemmin. Ehkä pian saatte postauksen pinkin valloituksesta työhuoneessa ;) Ajatuksissani olisi myös kehystää eräs keikkajuliste, jossa yhdistyvät harmaa ja pinkki. Voitte vain kuvitella, kuinka innoissaan mieheni on tästä pinkistä väristä :D

Tässä nämä kuvat tällä kertaa, lisää tulee kun saan aikaiseksi ja ehdin, viimeistään siis kesälomalla :) Ihanaa maanantai-iltaa kaikille, onneksi huomenna on jo tiistai ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti